Kovana vrata i ograde

Kovana vrata i ograde

U našoj ponudi nudimo velik broj kovanih i klasičnih ograda, te ograda od panela s kojima se mogu izraditi razne kombinacije (klasične, balkonske, stubišne, dvorišne…) po Vašim željama.

Kovane ograde izgledaju atraktivno, a uz odgovarajuću zaštitu trajat će desetljećima. Otkrijte prednosti i nedostatke krivotvorenih ograda i saznajte gdje ih najbolje iskoristit.

Vrata su tu prije svega za štiti vaš dom, a zatim za ukrasiti ga. Stoga se materijalima strukture postavljaju posebni zahtjevi: on mora biti dovoljno jak, stabilan i nedostupan mogućim špijunima.

Prednosti kovanih vrata i ograda

  • Trajnost i čvrstoća. Proizvodi kovanja su otporni na temperaturne promjene od -40 do + 40 ° C. Takva vrata se ne boje snijega, kiše ili žarkog sunca.

  • Raznovrsnost. Proizvodi s oblikovanim metalnim elementima mogu se uspješno kombinirati s drvom, kamenom, valovitim podom, polikarbonatom i bilo kojim drugim materijalom.

  • Uporaba različitih automatskih sustava. Kovane konstrukcije mogu se dodatno opremiti automatskim sustavima za otvaranje i zatvaranje, montiranim na njima nadzornim kamerama.

  • Ekskluzivnost. Ručni rad je jedinstven, pa kada naručujete takva vrata majstoru, možete biti sigurninećete naći drugi takav.

Javite nam se!

Za ponudu i sve ostale upite kontaktirajte nas putem navedenih kontakt informacija.